Olivoljeprovningar

 

De områden som producerar olivolja av hög kvalitet är ofta desamma som har bra jordmån för druvodling. Spanien har ett flertal regioner som tillverkar olivolja av erkänd kvalitet och som dessutom alla har sin speciella karaktär.

Eftersom jag arbetade i flera år med att importera delikatesser från Medelhavet fick jag en stor erfarenhet av att bedömma olika olivoljor. Flera av de märken jag jobbar med har använts till Nobelmiddagen i flera år. (Nobeldiplom Dauro 08.pdf)


Jag utför gärna provningar av olivolja för större eller mindre sällskap i den lokal ni  väljer själva. Är bosatt i Stockholm, men gör även provningar i andra städer. Om ni önskar fixar jag även en buffé med spanska delikatesser till provningen.

Vinklubbar - Föreningar - Företag


Kontakta mig för att diskutera pris och utformning av provningen:

Francisco Cabrera

info@tarraco.se

Telefon: 08 658 68 71

Mobil:    070 725 37 94